29. november 2022

Reisesøk på temperatur

Reisegiganten utvikler sin teknologi og funksjonalitet til sine søketjenester kontinuerlig. Nytt av sesongen er at du nå kan filtrere ditt søk på ønsket luft- og badetemperatur. Vi har samlet historiske data fra en rekke kilder for, så presist som mulig, å kunne la kunder finne de reisemål som tilfredsstiller nettopp vær og klima, på det tidspunkt de ønsker å reise.

For våre kunder handler det om å investere i verdifull tid, ferie og avkobling, og vi søker da ofte mot varmere strøk og der sola skinner. Noen dager fri og bare kunne sitte ute i t-skjorta og nyte en lokal øl eller et lettere måltid.

Nå i mørketiden hvor vi stort sett går og småfryser hele dagen her hjemme i nord, ser vi at de fleste nå søker en reise, kort frem i tid, en lang eller kort uke og med minimum 20-22 grader dagtemperatur. Bare få kjenne litt smaken av noe som minner om en ellers god norsk sommer.

Er du opptatt av å kunne pakke med deg badeshortsen kan du også filtrere ditt søk på badetemperatur. Du får umiddelbart en god indikasjon på hvor og ikke minst når du anbefales å reise til aktuelle reisemål.

Noen ganger kan det også være et spørsmål om varme på den andre enden av skalaen. Kunden ønsker kanskje ikke å reise dit hvor det på en tid av året ‘normalt’ kan bli for varmt. Du ‘regulerer temperaturen’ ned til ønsket lufttemperatur, og finner din reise; klikk og bestill.

Ja, så enkelt er det. Vi forstår da at vi opererer med statistiske data og garantier for været må vi til sist overlate til værgudene.